Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
 
en-GBel-GR
 Δημιουργώ από καρδιάς
Login Register
Δημιουργώ από καρδιάς

Τελετή Βράβευσης

Πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2015 με μεγάλη επιτυχία, η τελετή βράβευσης των μαθητών που συμμετείχαν στην εθελοντική κίνηση εικαστικής μορφής «Δημιουργώ από καρδιάς», που διοργάνωσε ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς και η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου. 

Μία πράγματι αξιέπαινη προσπάθεια, που έγινε από τα δημοτικά σχολεία της Μέσα Γειτονιάς (I, ΙΔ, KA και ΚΖ) και το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου. 

Η πιο πάνω δράση ήταν μια κίνηση της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου μας, στην προσπάθεια τους να ευαισθητοποιήσουν παιδιά σχολικής ηλικίας όσον αφορά την προσφορά και τον εθελοντισμό.  Τα παιδιά καλέστηκαν να ετοιμάσουν πίνακες ζωγραφικής, οι οποίοι στη συνέχεια δόθηκαν σε ευαγή Ιδρύματα της Λεμεσού. 

Οι μαθητές τόσο των σχολείων όσο και του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου μας, εργάστηκαν με μεράκι αλλά κυρίως με αγάπη, γιατί γνώριζαν ότι έστω και με αυτό τον τρόπο, θα δώσουν χαρά σε παιδιά και ενήλικες που δεν στάθηκαν τόσο τυχερά όσο αυτά και χρειάζονται καθημερινή ιατρική φροντίδα και στήριξη. 

Ο Δήμαρχος κ. Δώρος Αντωνίου στον χαιρετισμό του, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς, που συνεργάστηκαν και «δημιούργησαν από καρδιάς», τα εξαιρετικά έργα τέχνης που φιλοτέχνησαν οι μαθητές και παρουσιάστηκαν το βράδυ της εκδήλωσης. Συγχάρηκε επίσης την Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Μέσα Γειτονιάς γι’ αυτή την πρωτοβουλία και τόνισε την μεγάλη σημασία του εθελοντισμού και πως αυτός προσφέρει στα διάφορα θέματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία μας. 

Παρών στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι των πιο κάτω Ιδρυμάτων και Συνδέσμων, τους οποίους ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά, γιατί αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση και την προσφορά των παιδιών και τα τίμησαν με την παρουσία τους. Τόνισε επίσης,  την μεγάλη σημασία του αξιέπαινου και θεάρεστου έργου το οποίο όλοι επιτελούν:

- Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής Λεμεσού
- Το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «Το Άλμα»
- Το Ίδρυμα Θεοτόκος 
- Το Ίδρυμα για άτομα με νοητική αναπηρία «Άγιος Στέφανος»
- Τον Σύνδ. Γονέων ενηλίκων ατόμων με νοητική αναπηρία «Απ. Λουκάς»
- Τον Σύνδεσμο Γονέων Ειδικού Σχολείου Παιδικού Αναρρωτηρίου Λεμεσού


Τα παιδιά πήραν αναμνηστικά διπλώματα και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους γι’ αυτή την όμορφη και αξιέπαινη εθελοντική τους πράξη.

Δημιουργώ από καρδιάς
Search Tags 
Αρχική | Μήνυμα Δημάρχου | Δημοτικό Συμβούλιο | Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημότη | Συνδέσεις | Χάρτης | Επικοινωνία
 
Privacy Statement | Terms Of Use
Copyright 2011 - 2016 Δήμος Μέσα Γειτονιάς - Σχεδιασμός και Ανάπτυξη από CyBiz Advertising