Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
 
en-GBel-GR
 «Η Μουσική ενώνει» 2η Φιλαρμονική Βραδιά
Login Register
«Η Μουσική ενώνει» 2η Φιλαρμονική Βραδιά

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 4/7/16 στο Πάρκο Πανίκου Δημητρίου, η 2η Φιλαρμονική Βραδιά με τίτλο «Η μουσική ενώνει» που διοργάνωσε η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Μέσα Γειτονιάς σε συνεργασία με την Επιτροπή της Φιλαρμονικής του Δήμου. 

Μια βραδιά όπου τρία από τα καλύτερα μουσικά σύνολα της Λεμεσού σε ένα πνεύμα μουσικής συνεργασίας και καλλιτεχνικής προβολής, πρόσφεραν  στους παρευρισκόμενους μια εξαιρετική βραδιά με όμορφες μελωδίες. 

Η μουσική βραδιά ξεκίνησε με τη Φιλαρμονική των Προσκόπων Λεμεσού με μαέστρο τον Ιωσήφ Καρταπάνη, ακολούθησε η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού με μαέστρο τον Μάριο Μάρκου, και στη συνέχεια η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Μέσα Γειτονιάς με μαέστρο τον Πάρη Ξάνθου.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρος Αντωνίου,  αφού ευχαρίστησε τους μαέστρους και τα μέλη των φιλαρμονικών για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση,  τόνισε μεταξύ άλλων ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε με την πεποίθηση ότι τέτοιες μουσικές συναντήσεις αποτελούν σημαντικό στοιχείο στην κατεύθυνση της πολιτιστικής προσφοράς προς τους δημότες ενός Δήμου, αλλά περισσότερο προς την ενίσχυση και ανάπτυξη του θεσμού των πολιτιστικών ανταλλαγών. 

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής κα Μαρία Συγγέρη στην ομιλία της ανάφερε ότι « η μουσική ενώνει τους ανθρώπους. Καμιά κοινωνία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον πολιτισμό. Ιδιαίτερα στις μέρες μας  ο πολιτισμός είναι μια διέξοδος στην υποκουλτούρα , είναι ένα μπουκάλι καθαρού οξυγόνου και βαδίζει κόντρα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο λαός μας. Είναι κάτι σαν ανάταση ψυχής για τον κάθε πολίτη» 

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος παρέδωσε αναμνηστικές πλακέτες στους μαέστρους των τριών Φιλαρμονικών. 

Search Tags 
Αρχική | Μήνυμα Δημάρχου | Δημοτικό Συμβούλιο | Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημότη | Συνδέσεις | Χάρτης | Επικοινωνία
 
Privacy Statement | Terms Of Use
Copyright 2011 - 2016 Δήμος Μέσα Γειτονιάς - Σχεδιασμός και Ανάπτυξη από CyBiz Advertising