Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς καλεί όλους τους ιδιοκτήτες τεμαχίων / οικοπέδων / ανοικτών χώρων, να φροντίσουν για τον καθαρισμό τους και την απομάκρυνση όλων των ξηρών χόρτων και άλλων αχρήστων αντικειμένων μέχρι την 20/05/2019.

Για διευκόλυνση των ιδιοκτητών, ο Δήμος αναλαμβάνει τον καθαρισμό των οικοπέδων / χωραφιών αφού οι ενδιαφερόμενοι καταβάλουν το ποσό των € 85 για κάθε οικόπεδο και € 43 για κάθε μισό οικόπεδο.

Μετά τις 20/05/2019, όσοι από τους ιδιοκτήτες δεν έχουν προβεί στο καθαρισμό των τεμαχίων / οικοπέδων τους, ο Δήμος με δικό του συνεργείο θα προχωρήσει στο καθαρισμό τους και ο ιδιοκτήτης θα χρεωθεί ανάλογα με τα έξοδα που θα υποστεί.

Διευκρινίζεται ότι:- 1. Εάν ο καθαρισμός από τον ιδιοκτήτη κριθεί μη ικανοποιητικός, το συνεργείο του Δήμου θα προβαίνει σε πλήρη καθαρισμό του τεμαχίου. 2. Η ευθύνη του καθαρισμού βαραίνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη, σύμφωνα με τους κανονισμούς έστω κι αν έχουν τοποθετηθεί άχρηστα υλικά από τρίτους. 3. Η χρέωση θα γίνεται ανάλογα με τον όγκο των υλικών που θα απομακρύνονται, σε καμία όμως περίπτωση δεν θα είναι λιγότερη από € 85 ανά οικόπεδο. (Σε τεμάχιο γης (χωράφι) για σκοπούς υπολογισμού του αριθμού των οικοπέδων θα διαιρείται το εμβαδό του τεμαχίου με 520 τετραγωνικά μέτρα). 4. Όσοι διατηρούν μηχανήματα ή άλλα χρήσιμα μεγάλα αντικείμενα πρέπει να τα μετακινήσουν έγκαιρα για σκοπούς καλύτερου καθαρισμού, διαφορετικά ο Δήμος δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή πρόκληση ζημιάς.

Ο Δήμος ζητά τη συνεργασία όλων των πολιτών για τη διατήρηση ενός ικανοποιητικού επιπέδου καθαριότητας και αναβάθμισης του περιβάλλοντος. Καλούνται όσοι από τους ιδιοκτήτες έχουν προχωρήσει ή έχουν σκοπό να καθαρίσουν από μόνοι τους τα τεμάχια τους όπως, ενημερώσουν την Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου.

Προσωπικές επιστολές στους ιδιοκτήτες δεν θα σταλούν.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός