Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς με γνώμονα την προστασία της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας και για πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοιού (COVID-19), πληροφορεί το κοινό τα ακόλουθα:

1. Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, αναβάλλονται/ακυρώνονται.

2. Η λειτουργία του Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Γ.Ν. Καλογερόπουλου, του Ανοικτού Σχολείου, του Εικαστικού Εργαστηρίου και των Παιδικών Λεσχών του Δήμου, αναστέλλεται μέχρι τις 26 Απριλίου 2020.

3. Η λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου, της Χορωδίας και της Φιλαρμονικής του Δήμου, αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας ειδοποίησης.

4. Η λειτουργία της Λέσχης Ενηλίκων αναστέλλεται μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

5. Αναστέλλεται η παραλαβή αιτήσεων και πληρωμή/έκδοση οικοδομικών αδειών, μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

6. Αναστέλλεται η παραλαβή αιτήσεων και έκδοση αδειών πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

7. Αναστέλλεται η πραγματοποίηση πολιτικών γάμων μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

8. Η προσέλευση κοινού στις Δημοτικές Υπηρεσίες θα επιτρέπεται μόνο μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και αποκλειστικά για τις απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις.

9. Τα εξώδικα μπορούν να εξοφλούνται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.mesayitonia.com.cy

10. Τα ταμεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και καλείται το κοινό όπως εξυπηρετείται διαδικτυακά και διεκπεραιώνει σχετικές πληρωμές όπου είναι δυνατό, μέσω του διαδικτύου, στη σελίδα www.jccsmart.com

11. Το κοινό μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες και να επικοινωνεί με τα κατά περίπτωση αρμόδια τμήματα του Δήμου, καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο 25723597.

12. Ο Δήμος προτρέπει το κοινό να αποφεύγει τη χρήση των παιδότοπων στα δημόσια πάρκα.

Τα πιο πάνω μέτρα βρίσκονται σε εναρμόνιση με τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές οδηγίες των αρμοδίων Υπουργείων. Με τα μέτρα αυτά, ο Δήμος εφαρμόζει τις πιο πάνω αποφάσεις / οδηγίες, για την προστασία τόσο των δημοτών όσο και των εργαζομένων του και είναι δυνατόν να διαφοροποιούνται ανάλογα με τις εξελίξεις ή/και τις οδηγίες που θα δοθούν και από το Κεντρικό Κράτος.

Καλούνται οι δημότες να επιδείξουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και να ενημερώνονται τακτικά από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου, σε σχέση με επικαιροποιημένα μέτρα / οδηγίες.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

16 Μαρτίου 2020

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός