Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς

Συνεχίζεται η πρώτη φάση ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς όπου καλύπτει πρωτίστως κύριες οδικές αρτηρίες.

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρο Αντωνίου, ανέφερε πως η πρώτη φάση είναι σχεδόν έτοιμη και το κονδύλι για το έργο ανήλθε στις 350.000 ευρώ. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι κύριες αρτηρίες του δήμου, δηλαδή 1η Απριλίου, Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Γρηγόρη Αυξεντίου, οι δρόμοι που οδηγούν στο Grammar School και στο δημοτικό στα Πάνθεα, καθώς επίσης στην περιοχή Τιμίου Προδρόμου και Χαλκούτσας»

Αναμφίβολα, ανάφερε ο κ. Αντωνίου στην «Εφημερίδα Λεμεσός», υπάρχουν και άλλοι δρόμοι που χρειάζονται διόρθωση και για το λόγο αυτό ήδη προγραμματίζεται η δεύτερη φάση ασφαλτοστρώσεων για αρκετούς δρόμους τον Σεπτέμβριο 2020 με κονδύλι αντίστοιχου ποσού, δηλαδή 350.000 ευρώ. «Με τα συγκεκριμένα τα έργα βελτιώθηκαν αρκετοί δρόμοι, αλλά έχουμε δουλειά ακόμη. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα, όμως δεν καλύψαμε όλους τους δρόμους όπου υπάρχει ανάγκη, παρόλα αυτά θα το πράξουμε σύντομα», υπογράμμισε.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 830 500
  25 725 801
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός