Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Άρχισε η αντικατάσταση λαμπτήρων Οδικού Φωτισμού στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς

Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων αναμένεται να εξασφαλίσει ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς, αφού ήδη ξεκίνησε η αντικατάσταση του οδικού φωτισμού με λαμπτήρες LED κατόπιν συμφωνίας με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου. Θα αντικατασταθούν περίπου 1760 φωτιστικά και αναμένεται να εξοικονομηθεί ενέργεια μέχρι και 66% της σημερινής κατανάλωσης.

Πέραν του σημαντικού οικονομικού οφέλους για το Δήμο και κατ’ επέκταση για τους Δημότες Μέσα Γειτονιάς, θα έχει και θετικές περιβαλλοντικές συνέπειες, λόγω της μείωσης των περιβαλλοντικών ρύπων που θα επιφέρει η αντικατάσταση του οδικού φωτισμού με φωτιστικά LED καθώς και της φωτεινότητας στο οδικό δίκτυο.

Το κόστος της αντικατάστασης ανέρχεται γύρω στις 400.000 ευρώ και όπως υπολογίζεται, περίπου στα μέσα Ιουλίου θα αντικατασταθούν όλοι οι λαμπτήρες στους δρόμους της Μέσα Γειτονιάς.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός