Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Δελτίο Τύπου – Κομποστοποιήση στο σπίτι

Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς, στα πλαίσια της περιβαλλοντικής του πολιτικής, προχώρησε σε μια πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών του, για τη σημασία και το όφελος της οικιακής κομποστοποιήσης.

Για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ενημέρωσης , ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς έχει αποστείλει σε όλα τα υποστατικά του Δήμου φάκελο, μέσα στον οποίο υπάρχει ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο επεξηγεί τι διαδικασία της κομποστοποιήσης, τα οφέλη της και γενικά όλες τις πληροφορίες για να ξεκινήσει κάποιος τη δική του οικιακή κομποστοποίση

Ο Δήμαρχος κ. Δώρος Αντωνίου αναφέρει μεταξύ άλλων στο ενημερωτικό φυλλάδιο, ότι, ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς, ενθαρρύνει τους δημότες του να προχωρήσουν σε εφαρμογή κομποστοποιήσης, προσφέροντας 20% μείωση στα τέλη σκυβάλων για το 2020 καθώς επίσης και για τα επόμενα χρόνια για όσους αποδεδειγμένα διενεργούν κομποστοποιήση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

΄
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός