Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και έργων κ. Γιάννης Καρούσους πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, επίσκεψη στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρος Αντωνίου, ενημέρωσε τον κ. Καρούσου για τα θέματα που αφορούν το Δήμο Μέσα Γειτονιάς και είναι υπό την αρμοδιότητα του Υπουργείου Μεταφορών, ζητώντας την βοήθεια και τη συνεργασία του για άμεση επίλυση τους.

Τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων είναι τα έξης :

• Ασφαλτόστρωση και γραμμοσήμανση της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου

• Γραμμοσήμανση σε δρόμους όπου λειτουργούν σχολεία

• Αναβάθμιση / βελτίωση της διάβασης πεζών παρά το Αρτοποιείο ΣΙΓΜΑ στην οδό Αρχ. Μακαρίου

• Επέκταση ηχοπετασμάτων και σε άλλα τμήματα του υπεραστικού δρόμου

• Ανακατασκευή του τελευταίου τμήματος του δρόμου που αρχίζει από την συμβολή της Αρχ. Μακαρίου με την Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου και επεκτείνεται μέχρι τον κυκλικό κόμβο. Ο δρόμος αυτός θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή και στην αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης.

• Ανακατασκευή της Λεωφ. Γρηγόρη Αυξεντίου. Ένας δρόμος πρωταρχικής σημασίας που θα επιλύσει κυκλοφοριακά προβλήματα τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού.

• Κυκλικός κόμβος Μέσα Γειτονιάς που κατά τις ώρες κυκλοφοριακής αιχμής παρατηρείται μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση και θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για μετριασμό του προβλήματος.

Τον Υπουργό συνόδευσαν ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, λειτουργοί του Υπουργείου και υπηρεσιακοί από τα Τμήματα των Δημοσίων Έργων Λευκωσίας και Λεμεσού. Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός