Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Β’ Φάση ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρος Αντωνίου Αββάς υπέγραψε στις 19 Ιανουαρίου 2021, συμφωνία με την εταιρεία Iacovou Construction Ltd για την έναρξη της Β’ Φάσης ασφαλτοστρώσεων στα Δημοτικά όρια του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

Το κόστος του έργου ανέρχεται γύρω στις €450.000 και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες. Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός δύο μηνών από την ημέρα έναρξης των εργασιών.

Από την Α’ Φάση των ασφαλτοστρώσεων έχουν ολοκληρωθεί οι κύριες αρτηρίες του δήμου, δηλαδή οι οδοί 1ης Απριλίου, Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Γρηγόρη Αυξεντίου, οι δρόμοι που οδηγούν στο Grammar School και στο δημοτικό σχολείο στα Πάνθεα, καθώς επίσης και στην περιοχή Τιμίου Προδρόμου και Χαλκούτσας.


Η Β’ Φάση περιλαμβάνει αρκετούς δρόμους στην περιοχή Κοντοβακειών και Τιμίου Προδρόμου. Με την ολοκλήρωση και της Β’ Φάσης ασφαλτοστρώσεων, αναμφίβολα το οδικό δίκτυο του Δήμου θα βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό.


Προγραμματίζεται εντός του φθινοπώρου 2021 να ακολουθήσει και η Γ’ Φάση όπου θα συνεχιστούν οι ασφαλτοστρώσεις και σε άλλες περιοχές του Δήμου.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός