Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς, στα πλαίσια της πολιτικής του για ευαισθητοποίηση των δημοτών του για την προστασία του περιβάλλοντος, παραχώρησε έκπτωση 20% στους δημότες του, οι οποίοι εφάρμοσαν κομποστοποίηση στην οικία τους.

Η κομποστοποίηση είναι μια σημαντική δράση, που μειώνει σε μέγιστο βαθμό τα οικιακά απορρίμματα προς όφελος του περιβάλλοντος. .

Ο Δήμαρχος κ. Δώρος Αντωνίου Αββάς, είχε την ευκαιρία να συναντήσει ομάδα δημοτών, στους οποίους δόθηκε η επιστροφή του 20% που επωφελήθηκαν στα τέλη σκυβάλων τους για το έτος 2020, μετά την διενέργεια κομποστοποίησης. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε το περιβάλλον και τους φυσικούς μας πόρους και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, μια αειφόρο, καθαρή και πράσινη Μέσα Γειτονιά..

Στη κομποστοποίηση συμμετείχαν και αρκετοί δημότες, οι οποίοι επωφελήθηκαν απευθείας την μείωση του 20% κατά τη διάρκεια της εξόφλησης της φορολογίας των σκυβάλων τους. Στόχος μας είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή των δημοτών μας στο πρόγραμμα της κομποστοποίησης. .

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους δημότες μας που στηρίζουν την προσπάθεια του Δήμου μας! .

«Μαζί μπορούμε να κάνουμε το Δήμο μας πιο καθαρό».

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός