Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μέσα Γειτονιάς με τη συγκατάθεση του Αρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου και σύμφωνα με τους Περί Τροχαίας Κινήσεως Κανονισμούς του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, έχει αποφασίσει και εγκρίνει:

1.Την ελεγχόμενη στάθμευση οχημάτων για δέκα (10) λεπτά, σε τμήμα της δυτικής πλευράς της Αρχ. Μακαρίου Γ΄, από τη συμβολή με την οδό Διγενή Ακρίτα (αριθμός υποστατικού 2), μέχρι τη συμβολή με την οδό Σφακιών (αριθμός υποστατικού 36).

2.Την ελεγχόμενη στάθμευση οχημάτων για δέκα (10) λεπτά, σε τμήμα της ανατολικής πλευράς της Αρχ. Μακαρίου Γ΄, από τη συμβολή με την οδό Ευαγόρα Παλληκαρίδη (αριθμός υποστατικού 13), μέχρι τη συμβολή με την οδό Στυλιανού Λένα (αριθμός υποστατικού 45).

Δώρος Αντωνίου Δήμαρχος

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός