Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Γ’ Φάση ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρος Αντωνίου Αββάς υπέγραψε στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, συμφωνία με την εταιρεία Medcon Constructions Ltd για την έναρξη της Γ’ Φάσης ασφαλτοστρώσεων στα Δημοτικά όρια του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται γύρω στις €500.000 και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες. Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός δύο μηνών από την ημέρα έναρξης των εργασιών.

Το συνολικό κόστος από όλες τις φάσεις των ασφαλτοστρώσεων για τα τρία τελευταία χρόνια, ανέρχεται περίπου στο €1.500.000.

Η Γ’ Φάση θα περιλαμβάνει τις οδούς Κερκύρας, Μελετίου Μεταξάκη, Ηλία Βενέζη, Δοσιθέου Οικονόμου, Παναγιώτη Σούτσου, Πιπίνου, Πετρόμπεη, Βαρβακείου, Κλεομένους, Μάρκου Ευγενικού, Ιωάννη Τσιμισκή, Αγράφων, Πιάδας, Γρίβα Διγενή, Σάββα Ροτσίδη, Αρχ. Κυπριανού, Ιωάννη Προδρόμου, Πέντε Πηγαδίων, Αγ. Πάντων, Αμαλιάδος, Αμυγδαλιάς, Αθ. Χριστοπούλου, Βουλιαγμένης, Πανίκου Χαράκη, Ροδοδάφνης, Λεβάντας, Νυμφαίας, Τηλεμάχου, Καμελίας, Βαβυλώνος, Αργολίδος.

Με συνεχή δουλειά, πιστοί στις δεσμεύσεις μας και με σωστή ιεράρχηση των αναγκών συνεχίζουμε τα έργα αναμόρφωσης και συντήρησης οδών με στόχο τη βελτίωση της εικόνας του δήμου και της καθημερινότητας των δημοτών μας.

Με την ολοκλήρωση και της Γ’ Φάσης ασφαλτοστρώσεων, αναμφίβολα το οδικό δίκτυο του Δήμου θα βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός