Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ Ή ΔΑΣΚΑΛΟΥ

Το ΣΚΕ Μέσα Γειτονιάς δέχεται αιτήσεις για την αγορά υπηρεσιών Πτυχιούχου Νηπιαγωγού ή δασκάλου για τις ανάγκες των Παιδικών Λεσχών, απογευματινή απασχόληση ομάδας παιδιών ηλικίας από 5 ετών μέχρι 12 ετών.

Το άτομο αυτό θα ενεργεί κάτω από τις οδηγίες της Υπεύθυνης του ΣΚΕ στην οποία θα λογοδοτούν και από την οποία θα εποπτεύεται και ελέγχεται.

Παρατίθενται πιο κάτω τα καθήκοντα και ευθύνες του ατόμου, καθώς και όροι εργασίας:

  (1) Βοήθεια των παιδιών στην μελέτη των σχολικών εργασιών τους καθώς και την απασχόληση τους

  (2) Μέρες εργασίας Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (συμπεριλαμβάνονται οι σχολικές αργίες και οι μήνες Ιούνιος – Ιούλιος)

  (3) Ωράριο 1μμ μέχρι 4+30 μμ ή περισσότερο αναλόγως των αναγκών

  (4) Αμοιβή €6 ανά ώρα (οποιοδήποτε ποσό Εισφοράς, Τέλους, Φόρου, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και πάσης φύσεως ποσά είναι πληρωτέα σε σχέση με την παρούσα μίσθωση υπηρεσιών είναι καταβλητέα από το άτομο)

Απαιτούμενα Προσόντα:

  (α) Πτυχίο Επιστήμες Αγωγής (προδημοτικής ή δημοτικής)

  (β) Πιστοποιητικό Λευκού Ποινικού Μητρώου και Πιστοποιητικό Υγείας, να δοθούν από το άτομο που θα επιλεγεί μόνο με την έναρξη της εργασίας.

  (γ) Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.

  (δ) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

  (ε) Οι αιτητές πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  Οι ενδιαφερόμενοι να παραδώσουν επιστολή ενδιαφέροντος με βιογραφικό, επισυνάπτοντας αντίγραφο του πτυχίου, ως αναφέρεται πιο πάνω, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12μ. στο ΣΚΕ Μέσα Γειτονιάς στην διεύθυνση Μοδέστου Παντελή 34, 4003 Μέσα Γειτονιά, τηλέφωνο επικοινωνίας 25723209 κα Ανθή Καρατάου.

  ΣΚΕ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ 30 Αυγούστου, 2018
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός