Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Το συσσίτιο απόρων δημοτών συνεχίζει απρόσκοπτα του έργο του

O Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς, κ. Δώρος Αντωνίου Αββάς επισκέφθηκε τη Δευτέρα 15/02/21, το χώρο του Ιερού Ναού του Αποστόλου Ανδρέα στην Μέσα Γειτονιά όπου συνεχίζεται εδώ και 9 χρόνια από το Δήμο Μέσα Γειτονιάς σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα, η προσφορά δωρεάν γευμάτων σε άτομα και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. 

Το φαγητό παρέχεται δωρεάν από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και μεταφέρεται στο ειδικό διαμορφωμένο χώρο της Εκκλησίας του Αποστόλου Ανδρέα τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά μέτρα ,  όπου  εκεί  εθελόντριες εξυπηρετούν στο μέγιστο τους δημότες. Το συσσίτιο εξυπηρετεί καθημερινά περίπου 100 ωφελούμενους πάντα με την προστασία της ανωνυμίας και των προσωπικών δεδομένων. Το φαγητό παρέχεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 12.00μ.μ μέχρι τις 1.00μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το σημαντικό έργο που επιτελείται και έχει σαν στόχο να βοηθήσει τους συνάνθρωπους μας που το έχουν ανάγκη. Πρόσθεσε ότι ο Δήμος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική πολιτική και στηρίζει με διάφορες δράσεις και προγράμματα τους δημότες του που χρειάζονται βοήθεια. Επίσης ευχαρίστησε τόσο την Μητρόπολη Λεμεσού και τον Πάτερ Μιχαήλ Μιχαήλ, Πρωτοπρεσβύτερο του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα αλλά και τις εθελόντριες που ακούραστα βρίσκονται καθημερινά εκεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. 

Με τη σειρά του ο Πάτερ Μιχαήλ, ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τον Μητροπολίτη Λεμεσού για το συνεχές ενδιαφέρον τους, τις εθελόντριες που με αγάπη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αλλά και το προσωπικό του ξενοδοχείου Four Seasons που αφιλοκερδώς προσφέρουν κατά διαστήματα  τη βοήθεια τους.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα παροχής φαγητού ο Δημότης μπορεί να απευθυνθεί στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ή στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς.  

 

   

    

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός