Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Υπογραφή σύμβασης για βιώσιμο Δήμο

Με σκοπό τη συνολική αξιολόγηση του Δήμου Μέσα Γειτονιάς ως προς τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης, την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και το Ευρωπαϊκό πρωτόκολλο για τις πράσινες κοινότητες, στις 24 Ιουνίου 2021, υπογράφτηκε πρόταση σύναψης σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μέσα Γειτονιάς και της εταιρείας CIIM bioeconomia centre, με σκοπό τη μελέτη και εφαρμογή στρατηγικού σχεδιασμού που αποβλέπει στη βιώσιμη ανάπτυξη στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς.

Καταγράφοντας και αναλύοντας τη σημερινή κατάσταση και διενεργώντας συγκριτική αξιολόγηση των δεικτών της βιώσιμης ανάπτυξης, σε σχέση με τα ευρήματα της καταγραφής, ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς θα έχει τη δυνατότητα σχεδιασμού ενός ειδικού προγράμματος που θα έχει σαν στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Δήμο.

Σκοπός της μελέτης είναι η ανάλυση της έννοιας της βιώσιμης πόλης όπως αυτά έχουν ορισθεί από τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα και η διαμόρφωση μιας μεθολογικής προσέγγισης με απώτερο στόχο την αξιολόγηση του βιώσιμου περιβάλλοντος της περιοχής, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις και τη σημαντικότητα που έχει κάθε δείκτης και παράγοντας για τους κατοίκους της Μέσα Γειτονιάς.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός